EMPRESA

Empresa programació
Operari de planta treballant

JNSOFT és una empresa de Lleida dedicada a l'enginyeria en automatització industrial i al disseny de Software a mida, oferint principalment serveis de disseny i programació en automatització industrial i programació de programari en multiplataforma, amb el propòsit d'aportar solucions en diferents mercats com la indústria química, fabricació de maquinària, energia, agroindustrial, indústria alimentària, salut, entre d'altres.


A JNSOFT el nostre principal objectiu és satisfer les necessitats de les empreses, aportant solucions personalitzades a cadascuna de les necessitats.


Estem compromesos amb la nostra feina i amb els nostres clients, busquem sempre les millors solucions tècniques i comercials possibles aportant la nostra experiència i coneixement, utilitzant les ultimes eines tecnològiques i les principals marques del mercat.


La nostra àmplia experiència i gran nombre de clients ens avalen per solucionar, sent les principals activitats l'Automatització industrial i el Programari a mida.